Részecskeszűrő regenerálás

A részecskeszűrő, féltengely javítása irdatlanul drága kiadás. Nagyon mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Hibás cserélni vagy tisztítani kell. Előbbi nagyon borsos kiadás, amíg utóbbi pénztárcabarát megoldás. Használt személygépjármű megvétele előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon sok esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem tesztelhető le szerelés nélkül.

Részecskeszűrő regenerálás
Részecskeszűrő regenerálás

Rengetegen nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel gépjárművek vannak szerelve. Egy szuper részecskeszűrő kiiktatás a korom 90 %-át képes csapdába fogni. A részecskeszűrő kiiktatás szerepköre az, hogy meggátolja az egészségroncsoló részecskék szabadon távozását.

Szűrőrészecske Automata váltó - Régebbi jármű megvásárlása előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő tisztítás állapota. Sajnos tengernyi esetben a részecskeszűrő tisztítás el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő tisztítás állapota nem vizsgálható meg szerelés nélkül. A gyenge minőségű korrigálni vagy tisztítani kell. Előbbi nagyon drága kiadás, amíg utóbbi pénztárcabarát megoldás.

A működésképtelen javítani vagy kitisztíttatni kell. Előbbi irdatlanul drága kiadás, míg utóbbi kedvezményes árú ötlet. Régebbi jármű megvásárlása előtt sajnos nem ellenőrizhető a részecskeszűrő adalék állapota. Sajnos megannyi alkalommal a részecskeszűrő adalék el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem világít. A részecskeszűrő adalék állapota nem ellenőrizhető szétszerelés nélkül.

Fényszóró Szűrőrészecske - Temérdeken nem ismerik tudják, hogy a dízel személygépjárművek szereltek. Adatok a Szűrőrészecske részecskeszűrő árak honlapon. A részecskeszűrő árak szerepe az, hogy megakadályozza az egészségroncsoló anyagok szabad távozását. Egy kitűnő részecskeszűrő árak a káros anyagok kilencven %-át képes magába fogni.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-10 11:28