Részecskeszűrő (akkumulátor) adalék

Autokatalizátor: A részecskeszűrő szerepköre az, hogy meggátolja az egészségroncsoló molekulák szabadon távozását

Szűrőrészecske Rozsdamentes kipufogó - Régi személygépkocsi vétele előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Sajnos temérdek esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg leszerelés nélkül. Az elromlott részecskeszűrőt javítani vagy tisztítani kell. Előbbi rettentően borsos kiadás, amíg utóbbi pénztárcabarát trükk.

Tengernyien nincsenek tisztában vele tudják, hogy a dízel autók részecskeszűrővel rendelkeznek. Egy kiváló részecskeszűrő - hátsó lökhárító a káros anyagok kilencven százalékát képes csapdába fogni. A részecskeszűrő szerepe az, hogy akadályozza a környezetroncsoló molekulák szabad távozását.

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépkocsi fogyasztása megnőtt mialatt a teljesítménye különösen csökkent. Ha a részecskeszűrő check lámpája felvillan, ne ijedjünk meg. Menjünk ki az autópályára és pörgessük meg a tempót. Ötletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki az új részecskeszűrő díjának töredékéért kitisztítja a részecskeszűrőt.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-11-14 10:27