Netrádió - Online rádió kedvelt műsorokkal

Nem mindennapi online rádió célja elsősorban az, hogy a sérült embereket közelebb hozzák a nép többi rétegéhez

Rádióhallgatás mobilon - Alapvető célkitűzése a felkapott online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják megmutatni képességeiket. Az online rádió közösségének lényegi, hogy a társadalom többi rétege jobban megismerje fogyatékos embertársát. Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint látó munkatársainak.

Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat egészséges kollégákkal. Roppantul lenyűgöző, hogy az online rádióban húsz kolléga fáradozik önkéntesként. A Lépés Rádió online rádió honlapon fedezhető fel több tanulmány.

Sajnos Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Ebben a korban már számos helyen található érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerje a sérült egyének életét. Ebben társ a különleges online rádió.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-08-15 14:28