Olcsó tintapatron

Miért ennyire drága a tintapatron?

Amikor viszont új tintapatront vennénk, nem ritkán 4500 - 6000 Ft-ot vagy még többet kellene értük fizetnünk. Ráadásul külön a fekete tintapatronért és külön a színes festékpatronért. Ma már egyetlen vállalkozás se boldogul tintapatron és nyomtató nélkül, és a magánemberek háztartásainak egyre nagyobb részében is ott vannak a HP, Canon tintasugaras nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban márpedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek mindössze 200-250 oldal kinyomtatása után kifogynak. A Refillparadise tintapatron honlapján látható tanács.

Napjainkban már a nyomtatók a mindennapi életünknek éppúgy hétköznapi részét alkotják, mint a különféle más számítástechnikai eszközök. A tintapatron hihetetlenül magas áron kapható. Nyomtatni muszáj, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen magas áron vásárolunk tintapatront.

Nem mindegy, hogy milyen módon hajtjuk végre a tintapatron vásárlását. A RefillParadise utántöltő kittjei tökéletes megoldást adnak erre úgy, hogy a tintapatron az utántöltést bárki, bármiféle szakértelem vagy előképzettség nélkül el tudja végezni. A nyomtatási költségek így – a tintapatron típusától és árától függően - a korábbiaknak az ÖTÖDÉRE, vagy akár a TIZEDÉRE zsugorodnak.

Forrás: refillparadise.hu, 2018-05-12 22:49