Produktív internetes kommunikáció: a minőségi honlapkészítés titkai

Honlapkészítés után jön a valódi kihívás. A kommunikáció sikerének tesztelése. Eredményes a weboldal, vagy csak viszi az időt?

A látogatókat célzottan motiválni kell rendelésre - a honlapkészítés sosem áll meg. Ekképpen változik valódi értékesítési gépezetté egy weboldal. Egy ütős honlap akkor is eladást generál, ha az eladó éppen valami teljesen mással foglalkozik. Akár hobbijával is töltheti idejét, mert a weboldal szakadatlan generálja a hasznot. Ötletek a Honlapteszt honlapkészítés blogon. Ez a honlapkészítés valódi haszna. Ebben a kérdéskörben számos kiváló cikket lelhet Verdes János Honlapteszt blogján.

Nélkülözhetetlen egy hatékony weboldal. A weboldal az elején egy érdekes címsorral felkelti a leendő vevő figyelmét. Mivelhogy felkeltette a címsor leendő vevő érdeklődését, tovább fogja olvasni a weboldal tartalmát. Honlapkészítésnél figyelembe kell venni, hogy a vásárlók mennyi időt szánnak a tartalom fontosságának megítélésére. Ez kimondhatatlanul csekély. Mert negyed másodperc alatt a leendő vevő döntést hoz, hogy a weboldalon látható információk hasznosak-e vagy sem. A weboldalon lehetőség van azonnali vásárlásra, kapcsolat felvételre e-mailen vagy telefonon keresztül. Az esemény-központú honlapkészítés változik tényleg jövedelmezővé.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-11-11 14:29