Paplan rendelése

Pamut huzatú paplan a naturális alapanyagok szeretőinek

Ha nem csakis egy paplant szeretne, hanem önmagára szabottan az elvárásaira kifejlesztett paplant, ideális helyen jár náluk. Paplan termékek között meglévő Billerbeck nagy gyártói tapasztalattal rendelkező márka képviselője. A békés alvás lényeges feltétele egy kíméletes paplan.

Számottevő kritériumnak kell megfelelnie a borítónak. Az Otthonkomfort paplan weboldalán kereshető még több részlet. Létezik 90 fokon mosható Paplan, mely magas egészségügyi szempontoknak megfelelő. A gyártók jókora figyelmet fordítanak a paplan fedőanyagának összetételére, tudniillik ez kapcsolódik testünkkel alvás folyamán.

Pamut fedőanyagú paplan a természetes alapanyagok megszállottjainak. Gyapjú paplan a fázósaknak. A gyapjú jellegzetessége, hogy kiváló hőtartó. Testünk hőjét azonnal átveszi és raktározza, az izzadságot felszívja.

A naturális összetételű paplan szerelmeseire is gondoltak a gyártó cégek. A műszálgolyós töltetet beborító fedőanyagot remek pamutból gyártják. Bőrünk kizárólag naturális anyagokkal érintkezik. A paplan gyártás legújabb találmánya, hogy a poliészter szálat egy hőtartó géllel töltik meg. Amely szabályozza testünk hőjét. Hűvös időben melegséges érzést ad, nyári hőségben finom hűvös érzést eredményez.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2017-09-23 21:19