Hogyan felejtse el életmódváltással a mellőzhető túlsúlyt

Életmódváltás felesleges túlsúllyal folytatott küzdelmet győzelemre fordítja a helyes étkezés és a megfelelő mennyiségű edzés

Életmódváltás - A gyorskaják korában iszonyúan gyorsan gyarapodnak azok a gyűlölt kilók. Száguldó életünkben az életmódváltás rettentően komoly gondot jelent. Tudjuk, hogy a túlsúly rettentően károsítja egészségünket. Az ún. nyugati népesség közel harmada túltáplált ebből kifolyólag életmódváltás szükséges. Szomorú tény, hogy a legpontosabb felmérés ezt bebizonyítja. A gyors életmódváltás titka a mediterrán diéta. A túlsúly kívül-belül megterheli az emberi szervezetet. Elmeszesedik ereink hálózata és a porcaink is hamarabb kopnak. A túlsúly rövidebb várható élettartammal jár.

A kilók ledobásához pótolhatatlan az életmódváltás. A hétköznapi dolgok befejezése is idegesítő akadályokba ütközhet életmódváltás hiányában. Akár egy olyan mindennapi dolog is, mint a cipő felvétele. Arról se feledkezzünk meg, hogy milyen bonyolult túlsúllyal életmódváltás nélkül jól mutató ruhát találni. A fölösleges kilók érzéseinket is nagyon befolyásolja. Komolyan csökkenhet az önbecsülésünk, ami miatt győzelmeinket kockáztatjuk.

Címkék: Életmódváltás

Forrás: eletmodbazis.hu, 2017-07-27 20:55