Részecskeszűrő kiiktatás hátrányai

Gondoljunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépjármű fogyasztása megnőtt miközben a teljesítménye igencsak lecsökkent

Részecskeszűrő - Hibás részecskeszűrőt korrigálni vagy kiégetni kell. Előbbi rettentően magas kiadás, míg utóbbi kedvezményes árú megoldás. Használt gépkocsi vásárlása előtt sajnos nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota. Sajnálatos módon számottevő alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még a kontroll lámpa nem világít. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető szétszerelés nélkül. Részecskeszűrő hírekért kattintson ide.

Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha a gépjármű üzemanyag fogyasztása nőtt míg a teljesítménye igencsak csökkent. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon látható több tudásbázis. Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük meg a fordulatszámot. Ha ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki az új részecskeszűrő árának töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-03-11 15:27