Online rádió felkapott zenékkel

Van egy rendkívüli online rádió. A Lépés Rádió célja főleg az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a nép többi rétegéhez. Mindeközben az online rádióhallgatók tömérdek jól ismert zenét halljanak

Rádió - Felettébb dicséretes, hogy az online rádióban húsz kolléga szorgoskodik önkéntesként. Többségük látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal.

Sajnálatos módon Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart és elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Annak ellenére van ez így, hogy ma már sok helyen van érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre szervezetek, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek világát.

Az online rádió csapatának lényeges, hogy a nép többi rétege jobban megismerje sérült embertársát. Alapvető céljuk, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják megmutatni tehetségüket. Online rádió tudásbázis a lepesradio.hu weboldalán. Aki ennek az online rádió adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes egészében ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak.

Címkék: online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-01-17 21:30