Hogyan működik az Aquarea T-CAP hőszivattyú?

Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúval a korszerű fűtés többé nem megfizethetetlen álom. Temérdeken azt képzelik, hogy egy hőszivattyú beszerzése borzasztóan drága. Jóllehet egy gyors számolással rögtön világossá válik, hogy ez milyen óriási tévedés. Néhány év alatt az ósdi fűtés miatt jóval többet költünk feleslegesen, mint amennyibe kerül egy modern hőszivattyú. Lenyűgöző módon az Aquarea T-CAP hőszivattyú mínusz tizenöt fokban is megőrzi maximális hatékonyságát. Ezért jóval rövidebb idő alatt kifizetődik a hőszivattyúba invesztált pénz

Hőszivattyú akció - Az Aquarea hőszivattyú gyakorlatilag egy inverz hűtőszekrény. Mindenki tudja, hogy a hűtő a konyha meleg levegőjét hűti le. A hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. Csakhogy inverz módon játszódik le a folyamat. Hőszivattyú javaslatokért kattintson erre az weboldalra. Egy magasabb hőfokú helyről elvonja a hőenergiát és leadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a folyamatnak az üzemeltetéséhez olcsó elektromos áramra van szükség.

A korszerű hőszivattyút régi fűtési rendszerhez is alkalmazhatjuk. Nem kell százezreket félretenni a Panasonic hőszivattyúk telepítésére. A telepítés a meglévő falfűtéses rendszeren keresztül is kivitelezhető. Igazán veszélytelen használat közben. Tudniillik nem keletkezik veszélyt okozó szénmonoxid. Csekély üzemeltetési költség jellemző az Aquarea hőszivattyúkra.

Manapság fontos kérdés az energiatakarékos fűtés. A korszerű technika biztosítja, hogy fizetésünket kímélve oldjuk meg az olcsó fűtést. Egyik jól ismert, modern alternatíva az Aquarea hőszivattyú használata. Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúval nagymértékben csökkenthető a fűtés számlája. Ezenkívül nem jelent problémát az Aquarea hőszivattyúnak a beszerelése.

Címkék: hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-01-27 22:27