A költöztetés ismert gondjai és a megoldás: Bútorszállítás

Gyors költöztetés remek díjjal. Sokszor okoz nyugtalanító helyzetet, hogy a költöztetés után a költség magasabb a megbeszéltnél. Ennek búcsút mondhat, ha ezt a költöztetőt választja

Tehertaxi - Sokan nem tudják, hogy milyen fillérekért dolgoznak a költöztető cégek. Az biztos, hogy én soha többé egyetlen háztartási berendezésemhez nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Persze eddig én is az ismerőseimmel együtt költöztünk. El sem mondhatom, mennyire utálom, amikor a súlyos mosógép belevág a tenyerembe. A korábbi utálatos tapasztalatok miatt legutóbb költöztető szakembereket kerestem fel. Gyorsan megismerték a terepet, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elvittek.

Költözéskor nagyon elengedhetetlen, hogy milyen körülmények között jutnak értékes bútoraink a régi lakásból az újba. Sokan a barátokat kérik meg , hogy legyenek segítség a bútorszállításban. Ami gyakran gyakori bajhoz vezet. Azzal kezdve, hogy a nehéz felszerelések mozgatása nem is olyan könnyű. Persze arra gondolunk, hogy a sarkoknál egy-egy ismerős megemeli, majd leviszi és felrakja az autóra. Csakhogy az ilyenféle amatőr próbálkozások során szoktak nagyon rondán megsérülni a felszerelésünk. Költöztetés tippekért kattintson erre az honlapra. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2017-01-15 10:45